Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)

Am ținut neapărat să văd Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016)  la cinema 3D și am reușit să fac asta aseară, spre final mă lua somnul, ceva ce nu fac nici la filme proaste, am dat vina pe răceala mea și pe concentrația mult prea mare de paracetamol din sȃnge.

miss-peregrines-home-movie-banner

Dar în mare parte Miss Peregrine’s … a fost reusit, a avut o poveste foarte frumoasă, bine structurată – că doar e inspirată dintr-o carte iar Tim Burton a știut să extragă elementele esențiale pentru a contura povestea întreagă. Efectele au dezamăgit parțial, țin minte efectele cu apa, cu corabia și cam atȃt, poate și culorile casei în 1943, dar în rest acest film nu este film pentru 3D, nu se compară nici pe departe cu alte filme ale lui Tim Burton, în materie de efecte mă refer, în rest a fost destul de bun, jocul actorilor – nimic de reproșat, Eva delicioasă, din punct de vedere actorial – dar mai slabă decȃt de obicei. Apare și Samuel L. Jackson ca personaj negativ, ceea ce conferă greutate și credibilitate filmului, și o intepretare foarte bună, evident.

peregrins-gallery1-gallery-image

Nici new-comer-ul Asa Butterfield nu dezamăgește nu degeaba începe să fie distribuit și în alte filme, cum ar fi The Space Between Us(2016) care sper să fie la fel de bun cum îl face trailerul să pară.

Recunosc că nu știu nimic despre carte, am mers doar pentru că e de Tim Burton și pentru că arăta destul de bine trailerul, and I’m a sucker for magic and all science-fiction.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s