How To Get Away With Murder 3×1,2,3&4

htgawm.png

Noul sezon din How To Get Away With Murder debutează cu Wes fiind interogat pentru uciderea bruscă a tatălui său, la care a fost martor fără voia sa, cu ajutorul flashback-urilor vedem că el l-a găsit pe tatăl său cu ajutorul lui Frank. Acesta îl ucide chiar în fața lui apoi fugind ca lașul care e – Frank a devenit un murderer și nu genul care să scape cu asta ca în serialul nostru, deja a ajuns la numărul 3 – din câte știm noi.

Acum eu sunt cumva și pentru Frank și împotriva lui – pentru că am văzut cât de mult l-a durut că din cauza lui a fost lovită mașina lui Annalise și a pierdut copilul și cât de mult suferă că știe că nu îl poate ierta, nu pot să cred ca în final el are intenția să o omoare – pe de o parte dacă se ducea la Annalise și îi mărturisea ce s-a întâmplat în trecut, fie atunci fie acum, ori îl ierta ori îl respingea, dar în niciun caz nu îl omora. El i-a oferit ocazia potrivită, ca fugind, ea să angajeze pe cineva să îl ucidă, iar acum au ajuns la a se urî reciproc.

Vedem imagini din viitor și cum casa lui Annalise ia foc iar cineva este găsit mort, sau moartă, iar Laurel este rănită și însărcinată (doar Dumnezeu știe cu cine), iar la finalul episodului 4 d-nul Frank achiziționează o ceva care pare bună la aruncat o casă în aer, ca cea în flăcări a lui Annalise pe care o tot vedem din episodul întâi. Rămâne de văzut care e intenția lui de fapt și dacă el este de vină pentru ce s-a întâmplat în casă, si mai ales dacă a fost premeditat sau nu.

htgawmm

Michaela și Asher se cuplează, ca să folosim un termen cu care ar fi de acord amândoi 😀 Connor și Oliver sunt tot nehotărâți dacă mai sunt împreună sau nu, dacă se mai iubesc sau nu, până când Oliver se hotărăște că nu, iar Connor în lacrimi pleacă să stea cu Michaela, atunci aflând că ea și Asher sunt… cuplați.

Ceea ce mi se pare interesant și complet surprinzător este că Frank își face loc (știm cu toții cum, cum știe el cel mai bine) în spitalul de boli mintale unde este internat tatăl lui Bonnie și îl ucide pe acesta pentru ce i-a făcut lui Bonnie când era mică – și anume a abuzat-o. Acum, eu sunt de părere că Frank întotdeauna a purtat un mare respect și o mare admirație pentru Bonnie, aparent și o iubire – să fie oare fraternă sau de alt fel? pentru că el i-a mărturisit lui Laurel în episodul trecut că o iubește, de aceea i-a mărturisit și unul dintre cele mai mari secrete ale lui – și ale serialului – că el a ucis-o de fapt pe Lila.

Să ne întoarcem puțin spre Annalise, vedem că par afișe în tot campusul cu poza ei pe care scrie killer, am văzut un spoiler cum că în episodul 5 vedem cine e în spatele afișelor – mă gândesc că nu e niciunul dintre personajele principale– dacă nu mă înșel Rebecca avea un frate sau ceva de genul, deci e posibil să fie el.

Relația ei cu Nate pare cam terminată, se pare că e ca în realitate – atunci când un cuplu duce lucrurile prea departe, în acest caz se mută împreună, sfârșitul este aproape – pentru că Nate o însală cu procurorul Rene Atwood, nu am fost prea mult împotrivă când am văzut că Annalise se sărută cu Eve dar când aceasta o respinge pentru că început o altă relație – deși în trecut s-a dat la ea cu orice ocazie – e clar că o relație amoroasă între ele e de absolut domeniul trecutului și că Nate a comis-o.

Rămâne sa vedem ce surprize ne pregătește episodul 5 și bineînțeles, restul sezonului.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s