Humans – Sezonul 2

Cronică serial – Humans Sezonul 2

Advertisements

Humans continuă povestea începută în sezonul 1 punând accent acum pe viața protagoniştilor noştri după ce au reuşit să întregească programul care trezeşte Synths.

O vedem pe Mia care alege să rămână departe de Leo, Hester si Max. Nedorind să li se alăture în lupta împotriva autorităților care capturează sinteticii care se trezesc, ci doreşte sa aibă propria viață, chiar se îndragosteste de Ed, până cand acesta o trădează şi este capturată de autorități, ea se resetează şi îşi pierde conştiinta.

Apoi ajunge înapoi în casa familiei Hawkins iar aceştia o trezesc din nou iar ea realizează ca cel ma bine este să meargă să îl ajute pe Leo şi pe adevărata ei familie, cea a sinteticilor.

humans-2

Leo rămâne doar cu Hester şi încearcă să pătrundă în clădirea unde sunt duşi sinteticii care se trezesc, lăsându-l pe Max să plece pe drumul său văzând metoda prin care Hester obține rezultate, şi anume violența, fiind dezamăgit ca Leo acceptă aşa ceva. Max are propriul plan de a reuni sintetici de-abia treziți şi le oferă un cămin departe de lume, într-un tren abandonat.

Familia Hawkins îşi vede mai departe de viață, până când Miska se întoarce din țări străine hotărâtă să fie considerată o fiintă cu drepturi umane, dorind să fie astfel judecată pentru faptele ei după legile oamenilor, astfel că Laura devine avocata ei. Miska realizează într-un final că oamenii nu au nicio intenție să îi ofere drepturi astfel cală fuge cu noua ei iubită, Astrid. Desi în final o vedem că revine pentru a-şi ajuta adevarata familie, fiind nevoită în final să o ucidă pe Hester.

humans-season-2

O avem pe de alta parte pe Dr Athena, Carrie-Anne Moss, care reuseste sa puna constiinta si amintirile fiicei sale, Virginia, intr-un computer, incercand sa gaseasca un model viabil de sintetic care sa ii sustina constiinta.

Karen poarta din nou un rol important, dezvaluit ca de obicei in final, insa faptul ca nu isi gaseste locul in noua lume si doreste sa moara, aduce sfarsitul barbatului care o iubeste, si anume, Pete, fiind la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.

Iar la final îl vedem pe Leo pe moarte, după ce Hester îl înjunghie în gât distrugând partea din el care îl face sintetic, rămâne de văzut dacă supraviețuieşte în sezonul 3 din Humans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s